MasKi Ladies etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Masala, Kirkkonummi. Joukkueeseen kuuluu 33 jäsentä ja kalenterissa on 35 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen!

Olemme iloinen, energinen ja aktiivinen joukkue ja pelaamme Uudenmaan piirissä harrastesarjaa. Meillä on hyvä joukkueen runko jo kasassa, mutta tarvitsemme vielä muutaman uuden pelaajan. Tulevan kauden aikana on tavoitteena pitää hauskaa yhdessä pelaamalla ja osallistua harrastesarjan lisäksi erilaisiin turnauksiin.

Kesällä harjoittelemme Framnäsin, Luoman ja Sundsbergin kentillä. Talvikaudella pelaamme futsalia lähikoulujen saleissa ja LT-Centerissä sekä jalkapalloa pelaamme Masalan Kuplahallissa.

Jos olet kiinnostunut pelistä fantastisessa porukassa, MasKi Ladies on sinun joukkueesi. Laita viestiä osoitteeseen nieminen.h(at)gmail.com tai lähetä viestiä numeroon 0505573753.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 40 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
MasKi Ladies: kokoonpano